Casio tudományos számológépek érettségire és továbbtanuláshoz

tudományos számológépA Casio tudományos számológépei hozzájárulhatnak a sikeres érettségihez, továbbtanuláshoz. Ismerkedjen meg a kínálattal, könnyítse meg a diák helyzetét!

Az általános iskolákban nem igazán elfogadott a számológépek használata a matematikai számítások során. Eleinte még a kisdiákoknak mindent szigorúan papíron kell kiszámolniuk, hogy kellően begyakorolják a különböző műveleteket, aztán az idő előrehaladtával már egyre bonyolultabb példák kerülhetnek elő. Ezeket már lehet számológéppel is megoldani, középiskolában viszont mindenképp szükség van az eszközre.

Az érettségin rengeteget számít, ha a tanulók megbízható, megfelelő tudású számológépet használnak. A legtöbb diák ilyenkor nagyon izgul, emiatt megvan a kockázata annak, hogy nem számítanak pontosan. Ebben segít a számológép, általa csökkennek a hibalehetőségek, így pedig a sikeresebb eredményre is lehet számítani.

Mikor és milyen tudományos számológépet érdemes vásárolni a tanulónak?

Célszerű minél hamarabb, már a középiskola kezdésénél megvásárolni azt a számológépet, amit majd a diák fog használni az érettségin. Erre azért van szükség, hogy mire elérkezik a fontos fordulópont, addigra a tanuló kellően kiismerje az eszközét, így azt rutinosan tudja kezelni a vizsgán.

Bizonyos eszközöket nem lehet bevinni az érettségire, azonban a Casio FX 991 CE X termék az engedélyezett készülékek listáján található. Számos hasznos funkcióval rendelkezik, többek között grafikont is rajzol, képes a tört vagy egyenletszámításra, logikai műveletekben is lehet rá számítani. A Casio FX 991 CE X elsősorban azon diákoknak nyújthat igazán nagy segítséget, akik emelt szintű érettségire készülnek matematikából, továbbá ilyen irányba szeretnék folytatni a tanulmányaikat.

Mit érdemes választani a középszintű érettségire?

Akiknek csak egy egyszerű, megbízható számológépre lenne szükségük a középszintű érettségihez, nekik elegendő a Casio FX 82 eszköz is. A készülékkel szintén lehet törtszámítás végezni, és még statisztikai példák is megoldhatók vele. Rendkívül hasznos, nem véletlen, hogy az egyik leggyakrabban választott termék.

Bővebb információkért keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Tartalomhoz tartozó címkék: Casio számológépek