A karórák lünettája - mi az, és mire jó?

búvárlünetta, lünettaTudjon meg többet a karórák lünettájáról! A kínálatunkban több minőségi, lünettával is rendelkező termékkel is találkozhat, megéri körbenézni.

A karórák az évtizedek alatt több változáson is átmentek. Napjainkban rendkívül dizájnos darabokkal lehet találkozni, amelyek még öltöztetik is a tulajdonosaikat. Bizonyos látványelemekről az ember nem is gondolná, hogy praktikus szerepet is betöltenek. Ilyen például a lünetta, amely a számlapot veszi körbe.

Pontosan milyen szerepet tölt be a lünetta?

A lünetta a karórán található kerületi gyűrű, ami az üveg és a tok közé kerül beépítésre. Az esetek nagy részében acélból készül. Létezik forgatható és rögzített változata is.

rögzített lünetta inkább dizájn elemként szolgál, a forgatható típus pedig biztosítja, hogy az adott óra más adatokat is meg tudjon határozni.

A leggyakrabban előforduló lünetta 60 részes, ami segít a percek számának megfigyelésében. Ezen kívül léteznek olyan változatok is, amelyek a második időzóna követésében töltenek be lényeges szerepet. A lünettával alapvetően különböző értékeket lehet kiszámítani.

Mit kell tudni a búvárlünettáról?

A lünetta skálája alapján gyakran kategorizálják az órákat. Például a búvárórán értelemszerűen búvárlünettával érhető el. Ez 0-tól 60-ig fel van osztva, főleg  5-ös vagy 10-es csoportokban. Ez esetben a lünetta része lehet a lumineszcens elem is.

Biztonsági okokból a búváróráknál a lünetta az óramutató járásával ellentétes irányban forog.

A Casio karórák kínálatában több olyan termék is elérhető, amelyek szintén el vannak látva lünettával, például a MRW-200HD-1B Casio Standard Férfi karóra is. Ismerkedjen meg a kínálatunkkal, szerezze be a praktikus karóráját, és tapasztalja meg adott esetben a lünetta előnyeit!

Kiváló ajánlatokkal várjuk a vevőket, itt minden korosztály megtalálhatja az ideális karórát. Nálunk kényelmesen nézelődhet, a rendelését bárhonnan, bármikor le tudja adni.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.