INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Tisztelt Vásárlóink!

Az áruházunkban megrendelhető termékeket igényük szerint több módon is átvehetik.

 

 

A 10.000Ft alatti rendeléseket:

Futárszolgálattal előre utalás mellett:

  • Ön címére 1000Ft
  • POSTA pontra 700Ft
  • MOL pontra 700Ft

 

Futárszolgálattal utánvéttel:

  • Ön címére 1200Ft
  • POSTA pontra 900Ft
  • MOL pontra 900Ft

Az ingyenes szállítás csak a minimum 10000Ft össz értékű vásárlásra vonatkozik!


- A 10.000Ft feletti rendeléseket:


Előre utalás mellett és utánvéttel is INGYEN küldjük futárral:

  • Ön címére
  • Posta pontra
  • MOL pontra

Személyes átvételi lehetőség:

Lordok Háza Órabolt

2310 Szigetszentmiklós - Gyártelep, Viola utca 1.

Lordok Háza Bevásárló Központ

Nyitva tartás: H-P 08-16:30-ig

 

Szállítási határidő: 1 -4 munkanap.

 

Hétköznap esti 17-20 óra közötti kiszállítás kérhető +400Ft

Szombati kiszállítás +700Ft-ért MPL futárral!


Posta átvételi pontok listája:

Klikk ide!

 

 


Mol átvételi pontok listája:

Klikk ide!

 


Coop átvételi pontok listája:

Klikk ide!


Csomagautomaták listája:

Klikk ide!Szeretné tudni merre jár a csomagja?:

Klikk ide!

Magyar Posta Nyomkövetés

 

 


Általános tudnivalók a szállításról

A küldemények kézbesítését, kiszállítását a Magyar Posta és az MPL futárszolgálata alapesetben hétköznap 8-17 óráig végzi. Délutáni (17:00 után) és szombati kiszállítás nagyobb településeken felárral megrendelhető.

Ha napközben dolgozik, vagy egyéb elfoglaltsága van, célszerű munkahelyére címeztetni a küldeményt, illetve útbaeső postát, Postapontot kiválasztani átvételi helyként.

Az MPL futárok szállítási útvonalát, időbeosztását nem tudjuk befolyásolni.

Az MPL futárszolgálat SMS-t küld Önnek a szállítás megkezdéséről. A csomagot kétszer kísérlik meg átadni, amennyiben mindkettő sikertelen, a helyi postán 5 napig letétbe lesz helyezve, ahol hivatali időben személyesen átveheti.

Értesítési telefonszámnak lehetőség szerint SMS képes telefont adjon meg, ellenkező esetben nem tud értesülni a szállítás megkezdéséről.

Az MPL futár nem hívja fel Önt az első kézbesítés előtt, de értesítést kell hagynia a sikertelen átadásról, és telefonon egyeztetni fogja a második kiszállítást.

Az MPL futár alapesetben hétköznap 8:00 és 17:00 óra között végzi a kiszállítást.

A „postán maradó” küldeményét - nyitvatartási időben -  a pénztári folyamatban kiválasztott helyen, 5 munkanapon belül veheti át az SMS értesítést követően.

 


Vásárlástól való elállás

Előfordulhat, hogy a webáruházban kiválasztott termék mégsem olyan a valóságban, mint amilyet Ön szeretett volna, ezért Ön élhet az elállás jogával.

Az elállási jog gyakorlásának feltételei és módja A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásának költségén kívül Önt más költség nem terheli, a Vivien 2002 Bt. azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel a csomagot, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, 2 kolléga előtt kerül a csomag kibontásra, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)

A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a Vivien 2002 Bt. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. Ha a bankszámlaszám rosszul lett megadva, a felelősség a vásárlóé!

Az elállási nyilatkozatot az alábbi linkről tudja letölteni : Klikk ide!